Στρατηγικές για την παρακίνηση των πελατών σας

Είμαστε ήδη τον Φεβρουάριο και πολλοί εξακολουθούν να έρχονται στο ραντεβού χωρίς να έχουν σκεφτεί τους φετινούς τους στόχους. Η απώλεια βάρους, η υγιεινότερη διατροφή, κατανάλωση περισσότερου νερού, η άσκηση, η μείωση της πρόσληψης αλατιού, η κατανάλωση περισσότερων λαχανικών και φρούτων κλπ., Οι στόχοι είναι πολλοί και συνήθως φιλόδοξοι. Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε τους πελάτες μας;

Δεν χρησιμοποιείτε το edietitian ακόμα?

Εδώ είναι 6 στρατηγικές που οι επαγγελματίες της διατροφής πρέπει να υιοθετήσουν για τους πελάτες τους.

Γνωρίστε τα κίνητρα για αλλαγή

Κατανοήστε αν ο πελάτης γνωρίζει την ανάγκη αλλαγής και κατανοεί τα κίνητρά του. Ανάλογα με αυτούς τους παράγοντες, παρεμβαίνετε ανάλογα. Χρησιμοποιήστε αριθμητικές προσεγγίσεις για να αξιολογήσετε το κίνητρο του πελάτη για τη διαδικασία. Ορίστε μικρούς στόχους για να πετύχετε με τους πελάτες σας, ειδικά εάν το κίνητρο δεν είναι πολύ υψηλό.

Η στρατηγική αυτή θα συμβάλει στην ταχεία επίτευξη αυτών των στόχων και θα επικεντρωθεί σε νέα επιτεύγματα. Αν ο στόχος είναι πολύ φιλόδοξος, ο πελάτης θα εγκαταλείψει λόγω έλλειψης κινήτρων.

Έχοντας ένα μέρος όπου μπορούν εύκολα να ενημερώσουν τους στόχους τους και να ελέγξουν ποιες έχουν ήδη επιτύχει είναι το πρώτο βήμα για την επιτυχία. Στο eDietitian, μπορείτε να καταχωρίσετε τους βραχυπρόθεσμους στόχους και ο πελάτης μπορεί εύκολα να ελέγξει εάν έχει ήδη επιτύχη ή όχι, μπορούν επίσης να αξιολογηθούν στο επόμενο ραντεβού διατροφής.

Προσαρμόστε τη διατροφική παρέμβαση στη ρουτίνα του πελάτη

Υπάρχουν πολλές διατροφικές στρατηγικές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Ωστόσο, αυτά έχουν νόημα μόνο αν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα του πελάτη. Λαμβάνοντας υπόψη το ωράριο εργασίας, εάν εργάζονται σε βάρδιες ή έχουν ένα καθορισμένο χρονοδιάγραμμα εάν έχουν διακοπή εργασίας για φαγητό ή εάν υπάρχει ένας χώρος όπου μπορούν να ψύξουν / θερμαίνουν το φαγητό τους κλπ. Όλα αυτά θα κάνουν τη διαφορά στην επιτυχία της παρέμβασής μας.

Η απώλεια βάρους είναι δυνατή με μια ενεργό κοινωνική ζωή

Η διανομή ενεργειακών αναγκών διαφορετικά καθ ‘όλη τη διάρκεια της εβδομάδας επιτρέπει κάποια ελευθερία να χωρέσει ένα δείπνο με φίλους ή ένα οικογενειακό γεύμα χωρίς την αίσθηση της ενοχής ότι η κατανάλωση περισσότερων από τη σχεδιαζόμενη κατανάλωση θα διακυβεύσει τα αποτελέσματα.

Παρουσιάζοντας στον πελάτη ότι η διαδικασία απώλειας βάρους δεν πρέπει να περιοριστεί σε μια περιοριστική δίαιτα και να αποσυνδεθεί από την κοινωνική ζωή, από την άλλη πλευρά, επιδιώκει να έχει την υποστήριξη των φίλων και της οικογένειας για τη διαδικασία είναι πολύ σημαντική. Αυτή η ελευθερία πρέπει να είναι ισορροπημένη, ώστε να μην θεωρείται ως ρουτίνα, ο πελάτης πρέπει πάντα να γνωρίζει ότι οι προσεγγίσεις που παρουσιάστηκαν έχουν ληφθεί προς όφελός του.

Οι ημέρες με διαφορετική κατανάλωση ενέργειας απαιτούν διαφορετικές ενεργειακές ανάγκες, έτσι γίνεται ευκολότερο όταν οι επαγγελματίες μπορούν να κάνουν αυτή τη διανομή κατά τη δημιουργία του σχεδίου γεύματος. Στο eDietitian, είναι δυνατόν να γίνει αυτός ο διαφορικός προγραμματισμός για κάθε ημέρα της εβδομάδας, επιτρέποντας τη δημιουργία σχεδίων τροφίμων προσαρμοσμένα σε κάθε πελάτη.

Γνωρίστε τα γούστα / προτιμήσεις του πελάτη σας

Η σχέση που κάθε άνθρωπος αναπτύσσεται με τα τρόφιμα είναι έμφυτη και προσωπική. Ως επαγγελματίες διατροφής, δεν μπορούμε ποτέ να διαχωρίσουμε αυτή τη σχέση από την παρέμβασή μας, δηλαδή να είμαστε ευέλικτοι και να δώσουμε προσοχή στο αγαπημένο και λιγότερο αγαπημένο φαγητό του πελάτη, ώστε να συμπεριληφθούν ή να αποκλειστούν. Αυτό θα αυξήσει το κίνητρο του πελάτη να τηρήσει το διατροφικό πλάνο.

Δεν χρησιμοποιείτε το edietitian ακόμα?

Ο θερμικός περιορισμός δεν πρέπει να σημαίνει μονοτονία

Για να χάσετε βάρος, πρέπει κανείς να είναι σε θερμιδικό περιορισμό. Ωστόσο, η παροχή εναλλακτικών επιλογών διατροφής καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας θα επιτρέψει μεγαλύτερη τήρηση του πλάνου. Θα επιτρέψει στον πελάτη να έχει περιθώριο απόφασης ανάλογα με την κατάσταση (είτε είναι στο σπίτι, είτε στο χώρο εργασίας είτε σε ένα ζαχαροπλαστείο με φίλους).

Μοιραστείτε τη διατροφή και τη διατροφική εκπαίδευση

Αποσαφήνιση λανθασμένων ιδεών, εξηγώντας τις συμβουλές σας με επιστημονικές βάσεις, στρατηγικές διδασκαλίας για υιοθέτηση υγιεινών τρόπων διατροφής. Διδασκαλία πώς να διαβάσετε τις ετικέτες των τροφίμων, οργάνωση του ψυγείου και του ντουλαπιού, κατάλληλες τεχνικές μαγειρέματος και μεθόδους, είναι εργαλεία για να μοιράζεστε ένα ραντεβού για να παρέχετε στον πελάτη την ικανότητα να επιλέγει κατάλληλα και συνειδητά όταν βρίσκεστε στο σπίτι.

Το eDietitian σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα εξατομικευμένο πλάνο γεύματος ανά εβδομάδα για τους πελάτες και να στείλετε όλες αυτές τις συμβουλές για να τις εφαρμόσετε στην καθημερινή ζωή μέσω PDF στον πελάτη με γρήγορο και οργανωμένο τρόπο.

Με την προσαρμογή των στρατηγικών σας για κάθε πελάτη, μπορείτε να τους προσφέρετε εξατομικευμένες υπηρεσίες και να έχετε καλύτερα αποτελέσματα.

Ο στόχος είναι να επιτευχθεί ένα υγιές βάρος ή/και έναν υγιεινό τρόπο ζωής, όπου η γνώση και η ελευθερία πρέπει να λαμβάνει υπόψη για την επίτευξη των στόχων.
Η ισορροπία είναι το κλειδί για την επίτευξη των στόχων για φέτος!