Η κοινότητα ανάπτυξης εφαρμογών για Smartphone άρχισε αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς από τη στιγμή της δημιουργίας των συσκευών αυτών με αρχή το iPhone (ακόμη και παρά την απροθυμία της Apple να δώσει στους χρήστες δωρεάν πρόσβαση στο λειτουργικό της σύστημα και την δυνατότητα να τρέχει εφαρμογές τρίτων).

Τα smartphones έχουν μαγεύσει πολλούς χρήστες σε όλο τον κόσμο. Ο χρήστης με τον  ενθουσιασμό του για νεοτερισμούς με αξιοπιστία και ποιότητα, προσφέρει μια ελκυστική ευκαιρία στις εταιρείες να εκμεταλευτούν το ρεύμα που δημιουργείται για τα νέα τηλέφωνα, και να επωφεληθούν πλήρως από τις νέες δυνατότητες που δεν είναι διαθέσιμες σε φορητούς υπολογιστές ή άλλες συσκευές.

Τα smartphpones παρέχουν σύνδεση με το Internet, γεγονός που καθιστά την ανάπτυξη εφαρμογών για αυτές τις φορητές συσκευές παρόμοια με την ανάπτυξη ιστοσελίδας ή μιας web εφαρμογής. Αλλά με πολλές  περισσότερες δυνατότητες.

Ωστόσο, εάν θέλετε να προσαρμόσετε τις ιστοσελίδες σας ειδικά για τα smartphones, η ανάπτυξη της εφαρμογής μπορεί να γίνει εύκολα με τη βοήθεια των τυποποιημένων εργαλείων ανάπτυξης που δημιουργούν τον κώδικα HTML που απαιτούν τα smartphones. Υπάρχει επίσης τυποποιημένο λογισμικό διεπαφής διαθέσιμο για να βοηθήσει με τη μεταφορά δεδομένων και πολλά άλλα εργαλεία.

Τα smartphones έχουν ένα εκπληκτικά γόνιμο περιβάλλον για τη δημιουργικότητα και οι νέες εφαρμογές μπορούν να χρησιμοποιούν οποιαδήποτε λύση έχει δημιουργηθεί στο παρελθόν. Μην διστάσετε να μπείτε στο νέο χώρο των mobile εφαρμογών, να ζητήσετε λύσεις για οποιαδήποτε επιχειρηματική εφαρμογή θέλετε να αναπτύξετε και να ξεκινήσετε μια ειδικά σχεδιασμένη επάνω τις ανάγκες σας σήμερα .

Αν χρειάζεστε έμπειρους επαγγελματίες για την ανάπτυξη εφαρμογών, έχετε ήδη βρει έναν αξιόπιστο εταίρο. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τώρα!

Asynchronous Tasks using AsyncTask